LIFESTYLE

Nazaj k naravi: nogavice iz slovenske konoplje

Vračanje k naravi je na vseh področjih življenja modernega človeka vedno bolj “in” in temu trendu skušajo tudi v modi slediti številne blagovne znamke. 

Tega se zavedajo tudi v Polzeli, podjetju, ki je v petdesetih letih prejšnjega stoletja že poskrbelo za pravo malo revolucijo med ženskami v takratni Jugoslaviji, saj je na tržišče poslalo prvo hlačno nogavico z imenom Peggy. Pred dnevi pa so predstavili novo zanimiv izdelek: blagovno znamko Nabis’ Wear, kot prva izdelka pod tem imenom pa nogavici Nabis’ Wear Zlata lastovka in Nabis’ Wear Comfort iz organske mešanice naravnih vlaken bio konoplje in bio bombaža.

Material iz katerega so nogavice, ne vsebuje škodljivih barvil ali drugih škodljivih kemičnih sredstev.

Organska mešanica iz katere so nogavice narejene ne vsebuje škodljivih barvil ali drugih škodljivih kemičnih sredstev, zato jo posebej priporočljiva za tiste, ki imajo težave z občutljivo kožo ali alergijami. Poleg tega ima nežen oprijem ter tanek nemoteč šiv. V stopalu, peti in prstih je posebej ojačana, kar pri večjih obremenitvah preprečuje nastanek otiščancev in žuljev. Nogavica je plod povezave med slovenskimi proizvajalci konoplje, centrov znanja in tovarno nogavic Polzela kot proizvajalko končnega produkta z uporabo najbolj razširjene industrijske rastline.

Hkrati z blagovno znamko  Nabis’ Wear pa so pri Polzeli lansirali tudi novo spletno trgovino polzela.nabis.com .

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.