LIFESTYLE

Vrnitev retro superg z narezljanimi podplati

Nepogrešljiva obutev letošnje pomladi so zagotovo superge, ki jih lahko kombiniramo praktično z vsakim stajlingom.

Superge so trenutno najbolj popularna obutev. In veste zakaj? Ker so udobne, urbane, trendi in se podajo k prav vsakemu stajlingu. Obožujemo jih še posebej v pogostem muhastem vremenu. Prav tako pa so prerasle svoje športne okvirje in obstajajo v vseh barvah, oblikah, z raznimi dodatki, potiski in še marsičem, zato so police trgovin s čevlji to pomlad dobro založene z njimi.

Mass, Vans 79,99 €_small Mass, Vans 69,99 €_small Mass, Vagabond_89,99 €_small Mass, Josh_35,99 €_small Mass, Josh - 19,99 €_small Mass, Guess 130 €_small Mass, Creator Silver Line 79,99 €_small

Pri Massu, enemu največjih trgovcev z obutvijo v Sloveniji, pravijo, da so najbolj “in” bele superge, ki so lahko popolnoma monokromatske ali z minimalističnimi dodatki v metalik barvah in z živalskim reliefnim potiskom. Vse pa se dvigajo nad množico v debelejših belih podplatih. Vrnile so se retro superge z narezljanim podplatom v različnih živih barvah, ki na obuvalu ustvarjajo drzna nasprotja.

To sezono pa so nekatere modne superge še posebej šik, saj zaradi svojih elegantnih oblik in materialov podirajo mejnike med športno in elegantno obutvijo.

Superge v sijočih metalik odtenkih zlate in srebrne ter v posebnih teksturah bodo čudovito popestrile tudi uglajen večerni stajling. V toplejših dneh pa bodo z vašimi nogami dihale superge v lahkotnejših materialih in teksturah z luknjicami. Seveda modni svet ni pozabil na praktične in trendi slip-on superge, ki jih krasijo sijoče metalik barve, razni potiski in vse od usnjenih pa do platnenih materialov.

Foto: Mass

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.