HRANA&PIJAČA PRIPOROČAMO

Epski besedni dvoboj očeta in sina

Karizmatična in šarmantna Boris in Sebastian Cavazza sta se v novi kampanji Pivovarne Laško pomerila na prav poseben način.

Njun dvoboj bo namreč potekal izključno v rimah, igralska mojstra pa sta v izzivu nadvse uživala. Pivovarna Laško bo tako poleti postregla s pravo miniserijo iskrivih dvobojev. Napeta drama in komedija v enem je z ekipo agencije Luna TBWA in produkcijske hiše Paktmedia ter pod taktirko režiserja Gregorja Vesela nastajala kar 9 snemalnih dni.

Snemanje je potekalo v posebej za to opremljenem studiu v stilu zlatih starih časov gledališča ter na več različnih lokacijah po Sloveniji. A napornega ritma in zahtevne interpretacije besedila sta Boris in Sebastian vajena in sta uživala v preizkušanju različnih karakternih poudarkov. Celotna ekipa se je odlično ujela in besedni dvoboji so nastajali v sproščenem vzdušju. Menda niso manjkale niti šale na račun dvobojev, ki se med njima, kot med vsakim očetom in sinom, kdaj zgodijo tudi v resničnem življenju. Še raje pa skupaj spijeta kakšno pivo.

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.