HRANA&PIJAČA

Pevka Alya ima svojo penino

Pravijo, da naključij ni. V Radgonskih goricah je že dolgo tlela ideja, da bi ustvarili nekaj posebnega, in naključje (ali pa tudi ne) je hotelo, da je tam nastopala zelo posebna oseba – Alya.

Ko je odpela pesem Za naju, je bilo jasno, v katero smer se bo razvijala ideja. Rodila se je penina Alya. Vse drugo je zgodovina. Penina Alya je pridelana po tradicionalni metodi, a vendarle ni čisto klasična Zlata radgonska penina. Je zlata penina s popolnoma samosvojim slogom. Prvi požirek vas bo omamil z živahnimi poljubčki in zapeljal k vedno novemu okušanju te bogate pijače. Drzna, a očarljiva in družabna penina, igriva kot prava mala zabava v kozarcu, ki jo lahko uživamo samostojno ali ob hrani.

Prvi požirek vas bo omamil z živahnimi poljubčki.

Nekaj tehničnih podatkov: sladka 50 g/l, letnik 2012, 100 % Chardonnay, 36 mesecev zorela na kvasovkah
Obseg polnitve: 3.000 steklenic
Penino Alya uživajte v širšem pecljatem kozarcu, v katerem bosta do izraza prišli njena bogatost in aromatičnost. Za še večjo poletno osvežitev svetujemo dodajanje nekaj kock ledu; led bo ublažil tako sladkost kot moč alkohola. Ker je penina Alya temperamentna in izzivalna kot Alya sama, vas vabi, da ste tudi sami drzni in se poigrate ter morebiti najdete zanimivo kombinacijo z najljubšim sadjem, zelenjavo ali začimbami.

In kaj o svoji penini pravi Alya?
»Od nekdaj se rada razvajam in pocrkljam, seveda pa to delim tudi z drugimi. Ustvariti čisto svojo penino, ki mi bo značajsko blizu, sem si že dolgo želela. Zato sem zelo vesela in ponosna, da se mi uresničujejo sanje. Skupaj z Radgonskimi goricami, ki so danes največji in najstarejši proizvajalec penin v Sloveniji, s 160-letno tradicijo, smo razvili čisto nov okus penine Alya, ki je namenjena vsakomur, ki se želi razvajati in uživati trenutke – naj bo majhen ali velik, pomemben ali nepomemben; vsak trenutek si lahko naredimo najlepši. Gre za drzen in temperamenten izdelek, ki draži in izziva, naj ga poskusimo! V mojem stilu, čisto samosvoja penina. Že v prvem požirku eksplozivna in samozavestna.«

Foto: Mediaspeed

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.