LIFESTYLE

Carita Cinetic Lift Expert vrhunska nega obraza – alternativa estetski kirurgiji

Od velikega odprtja v letu 2004 so v Sense Wellnessu ustvarili fuzijo najboljših in najučinkovitejših sodobnih negovalnih in lepotnih tretmajev.

Poleg tajskih in filipinskih masaž nudijo še vrhunsko kozmetiko za nego obraza. Nega obraza v Sense Wellnessu že od samega začetka temelji na prestižni francoski kozmetični hiši Carita, katere sloves sega že v daljna petdeseta leta. Zasnovali sta jo legendarnu sestri Rosy in Maria Carita, ki sta ustanovili prvi mogočen kozmetični salon v smislu, kot ga poznamo še danes. Zavzemali sta se za lepoto tako kože kot tudi las in žensko telo obravnavali globalno. Kmalu sta zasloveli in na znameniti ulici prestižnih butikov in francoskega glamurja Rue du Faubourg Saint-Honoré 11 odprli večnadstropno lepotno hišo. Združili sta tri enote, frizerski salon s posebnimi postopki za revitalizacijo las, nadstropje, v celoti posvečeno negi kože obraza, in nadstropje za nego in vadbo telesa. Ker sta bili vraževerni, sta vztrajali, da je bila izbrana hišna številka 11, ker je bila ena od sester rojena 11. 11., kot tudi lastnica salona Sense Wellness Andreja Medvedić, ki je za to naključe izvedela na obisku v Caritinem pariškem salonu. To ji je povedala takratna direktorica lepotne hiše, ki so jo izbrali tudi na podlagi enakega rojstnega dneva.

Zasnovali sta jo legendarnu sestri Rosy in Maria Carita, ki sta ustanovili prvi mogočen kozmetični salon v smislu, kot ga poznamo še danes.

Danes je Carita zasnovana na osnovi nege z novo visokotehnološko lepotno napravo in je alternativa estetski kirurgiji, ki jo je pomagal zasnovati priznani estetski kirirug dr. Joëlom Depondtom iz bolnišnice Bichat v Parizu.

Nega vsebuje tri različne metode pomlajevanja kože, ki s  kinetičnimi serumi dosegajo optimalne rezultate, še posebej če jih ponovimo petkrat zapored na tri dni, ker se njihovo delovanje stopnjuje in dosežemo želen učinek tretji dan.

Pogovarjali smo se z vodjo kozmetike v Sense Wellness salonu, ki nam je zaupala, kako potekajo nege s to prestižno francosko linijo. Skrivnost neg Carita  je Renovateur piling, s katerim se nege tudi začnejo. Ene izmed glavnih sestavin so pražena sončnična semena, timijan, limona ter nageljnove žbice,  omenjen piling pa je tudi zaščitni znak kozmetične hiše.  Nega se nadaljuje z globinskim čiščenjem z ultrazvočnim nastavkom – skin scrapper, ki s  posebnim serumom potegne sebum iz globine kože. V negi ne manjka tudi posebna tehnika ročne masaže, ki ji v zadnjem času v kozmetičnem svetu dajejo vedno večji pomen.

Ene izmed glavnih sestavin so pražena sončnična semena, timijan, limona ter nageljnove žbice,  omenjen piling pa je tudi zaščitni znak kozmetične hiše.

Po naneseni maski sledi oblikovanje obraza in stimulacija mišic z masažo z rokavicami iz srebrnih vlaken, ki ima dve vrsti pulzirajočega toka in doseže prekrvavitev ter sočasno lift obraza, dekoltja ter zatilja. Nastopi vidna korekcija obraza s  kinetičnim serumom, ki je podlaga tega postopka. Zaradi mikrocirkulacije se aktivira podkožje, tvori kolagen in elastin, koža dobi sijaj najbolj finega porcelana. Po čudežnih srebrnih rokavicah, ki nam preoblikujejo obraz, sledi še tretma luminoterapije, s katerim pospešimo celično aktivnost, ki je pogoj za lepo kožo. Izbiramo lahko med tremi vrstami luminoterapije glede na problematiko kože – regulacijo sebuma, radiacijo kože in odstranjevanje pigmetnih madežev ter učinek antiaging. Po končani negi je viden takojšen učinek, koža je sijoča in lepa, tako da se lahko takoj po negi pojavite na rdeči preprogi! To nego so v Sense Wellnessu preizkusila tudi znana imena filmskega sveta ter glasbenih in manekenskih odrov, kot so igralka Andie MacDowell, pevka Pink in manekenka Kate Upton. Carita nege v svetu najdete le v petzvezdničnih hotelih in prestižnih salonih. V Ljubljani jo boste našli v Austria Trend Hotelu, kjer je Sense Wellness.

V salonu Sense Wellness prodajajo tudi vse kolekcije linije Carita, ki se razlikujejo glede na tip kože. Carita sicer slovi po svoji prestižni liniji Diamond in Anti-age global. Nege in produkti se priporočajo tako mladim kot starejšim, v Sense Wellnessu pa je po prvi 90-minutni negi možen nakup paketa še štirih neg, s katerimi dosežete optimalen učinek, po paketni ceni -20 %. Naročite se lahko na telefonski številki 01 588 26 00 ali 030 388 388.

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.