HRANA&PIJAČA

Tudi sladobled v boju za najboljši sladoled!

Iz Slovenije letos poleg lanskoletne zmagovalke Lolite sodeluje tudi Kavarna Park na Bledu, ki je del skupine Sava Hotels & Resorts, in Union Hoteli.

Podjetje SoolNua iz Irske je lansko leto prvič objavilo razpis za naj sladoledno destinacijo na svetu »World Ice Cream Index 2016«). Gre za iniciativo spoznavanja kongresnih destinacij skozi sladoledno zgodbo, zmagovalcu pa se posledično odprejo nove poslovnih priložnosti.

V Kavarni Park na Bledu so se pridružili tekmovanju World Ice Cream Index 2016 z naravnimi in unikatnimi okusi sladoleda, ki so jih povezali z avtentičnimi doživetji tega alpskega bisera. Prepričani namreč so, da je v najlepših razgledih na Bledu mogoče še bolj uživati ob najboljših sladoledih oz. kot jih imenujejo #sladobled – ih. Okuse #sladobled -ov na Bledu so poimenovali: Originalna Blejska kremšnita z okusom kraljice blejskih sladic, Alpine beauty z domačimi zelišči in Brainpower boost s superživili. #sladobled – i vas vabijo, da doživite blejske razglede v živo.

Zmagovalec  – naj sladoledna destinacija na svetu – bo izbran na podlagi glasovanja, ki poteka do 31.8.2016 na sšletni strani http://soolnua.com/icecream-index/lake-lounge-grand-hotel-toplice/

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.