LIFESTYLE PRIPOROČAMO

Sense Wellness sedaj tudi v centru Ljubljane

Sprostitev in razvajanje s pogledom na Ljubljanski grad.

V 8. nadstropju Grand Hotela Union, ki se nahaja v strogem centru Ljubljane, je svoja vrata odprl čisto nov Sense Wellness. Kot pravijo, so ustvarili fuzijo najboljših in najučinkovitejših elementov iz tradicionalnih in sodobnih masažnih ter negovalnih tehnik iz vsega sveta.

Sense Wellness v Grand Hotelu Union velja za “sestrico” Sense Wellnessa, ki se nahaja v kleti hotela Austria Trend za Bežigradom. Ponaša se s čudovitim razgledom na Ljubljanski grad, ki ga lahko občudujete med plavanjem v bazenu, sproščate se lahko v bio-finski ali infrardeči savni, ali pa si privoščite katero od masaž. Sense Wellness namreč še posebej slovi po odlični tajski in filipinski masaži.

Dobra novica za jutranje ptice: med tednom je bazen odprt že ob 7.00 zjutraj. Otroci so dobrodošli  do 19.00, potem pa sta vse do zaprtja ob 22.00 plavanje in savnanje namenjena samo odraslim. Vedno več je povpraševanja po razvajanjih za pare, zato sta njim namenjena kar dva posebna prostora. Lotus VIP je namenjen predvsem masažam in masažnim ritualom v dvoje, Buda VIP pa je zasebni SPA za dva, ki ponuja dodatno še infra savno in masažno kopel. Oba pa sta popolnoma ločena od bazenskega dela. Mogoči so tudi zasebni zakupi bazena izven delovnega časa.

Več informacij o Sense Wellnessu v Grand hotelu Union najdete TUKAJ.

Foto: Peter Irman

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.