DOGODKI

Rabljena oblačila nekoliko drugače!

V Mariboru je v center JAM na Miklavčevi cesti potekala že šesta iSwap menjalnica rabljenih oblačil.

Organizatorke so izmenjavi oblačil želele dodati pridih ženskosti, zabave, prijetnega druženja in tako prišle na idejo, da takšen dogodek predstavijo v Mariboru.

Ideje o izmenjavi oblačil se je domislila Sanja Marič, ljubiteljica mode, ki je bila nekaj časa dejavna tudi na stilskem področju. Z namenom, da bi se takšni dogodki začeli prirejati tudi pri nas, je idejo delila z Martino in Matejo Divjak. Sestri že več kot eno leto na svojem modnem blogu M&M Showroom pišeta o uličnem stilu, ki ga na mariborskih ulicah pogrešata. Prav tako pomagata pri iskanju cenovno dostopnih alternativ opravam svetovno znanih zvezdnic, ki jih je moč najti v naših cenovno dostopnih trgovinah. K sodelovanju sta pozvali tudi Jano Krajnc, urednico Facebook strani Uredi.SE, učiteljico osebnega stila in vizualne lepote, ki uživa pri reorganizaciji ženske garderobe in iskanju stila primernega postavi in načinu življenja.

V sodelovanju z Glamm models so tako pripravili nevsakdanjo modno revijo. Za modele so poskrbeli umetnica ličenja Ella (Manuela), Pa3k Hair Artist z ekpio, Karmen Trs z aloe vero, Vesna Tomažič z eteričnimi olji Joung Living, popoln par MNG Photography in Make Up Nika, Make Up Studio Nataly in My Unikat – Tjaša Vodeb z unikatnim nakitom.

Foto: MNG Photography

 

 

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.