LIFESTYLE

Plišaste zverinice iz Slovenije

Minimellows so ročno izdelane ‘ninice’ priročne oblike, narejene po dojenčkovem okusu.

Veleblagovnice in trgovine z igračami nas zasipavajo s ponudbo, in kaj hitro se lahko zgodi, da nas pri nakupih zanese in čez nekaj časa ugotovimo, da imamo doma ogromno igrač, na katerih pa se nabira prah. Starši, babice in dedki se po navadi delimo v dve skupini. Nekateri se verjetno hitro poistovetijo s temi, ki se, ko stopijo v otroško trgovino, ne morejo zadržati, da ne bi kupili česa novega za najmlajšega družinskega člana, spet drugi imajo drugačno težavo, saj nikakor ne najdejo ničesar za malčke, kar bi bilo po njihovem okusu.

Slednji bodo lahko našli nekaj zase v novem spletnem butiku. Nedolgo nazaj so namreč na splet zakorakale male mehke zverinice slovenskih korenin. Imenujejo se Minimellows, namenjene pa so našim najmlajšim, od 0 do približno treh let starosti.

Že dobra dva tedna stari malčki z zanimanjem opazujejo kontrastno blago.

Te ročno narejene ninice iz preverjenih materialov so ne le čudovite na pogled, dojenčki jih zaradi priročne oblike preprosto obožujejo. In čeprav ninice Minimellows odlično opravljajo svojo nalogo (pomagajo malčkom zaspati), hkrati skrbijo tudi za njihov razvoj. Novorojenčki vidijo le črno-belo in umirjene, a hkrati kontrastne barve, kakršne ima na primer črno-bela kravica Paulina, spodbujajo dojenčkov vid in razvoj. Že dobra dva tedna stari malčki z zanimanjem opazujejo kontrastno blago, kmalu za tem pa začnejo tudi komunicirati z zverinico. Ponudba v spletnem butiku je omejena le na nekaj izbranih, ročno izdelanih unikatov, ki so pri malčkih najbolj priljubljeni.

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.