LIFESTYLE

Bi nosili parfumsko verižico?

Rebeka Dremelj je predstavila nov način uporabe parfuma. 
Rebeka, ki je pred kratkim povedala, da ne nastopa več in se že posveča pripravam na prihod nove družinske članice, s svojo ekipo MySpirit še vedno pripravlja novosti. Danes so pri MySpirit predstavili popolno novost v Sloveniji, ki bo odslej navduševala Slovenke. Gre za parfumske verižice, ki jih krasi medaljon s štirimi različnimi motivi: vila, drevo, rozeta in metulj. Medaljon se odpre in vanj se vstavi s parfumom odišavljena parfumska blazinica, ki zaradi tehnologije počasnega sproščanja vonja nato diši od 3 do 5 dni.
Parfumska verižica je namenjena vsem, ki si iz različnih razlogov morda ne želijo nanašati parfuma na kožo.
Rebeka je prepričana, da bo parfumska verižica popoln modni dodatek vsake ženske in vsakemu stilu oblačenja, s katero bo mogoče dišati dlje kot od jutra do večera, verižico pa je mogoče prilagajati glede na situacije dneva in tudi zamenjati parfumsko blazinico v medaljonu z drugim vonjem parfuma.

»Šajana je navdušena nad medaljonom v obliki čarobne vile, sama pa sem nad motivom drevesa, simbolom povezanosti z naravo, ki se mi zdi popoln za ta moj čas, ko se bom posvetila novi družinski vlogi,« je zaupala podjetna Rebeka.

Posebej je poudarila, da je parfumska verižica namenjena vsem, ki si iz različnih razlogov morda ne želijo nanašati parfuma na kožo, pa bi vseeno rade bile odišavljene. Kljub temu da so MySpirit parfumi brez alergenov se sama trenutno v nosečnosti kar malo izogiba nanašanju parfuma na kožo, zato jo je novost – parfumska verižica, še posebej navdušila.

Ob verižicah pa ne bo mogoče dobiti njenih dveh parfumov MySpirit by Rebeka in MySpirit by Rebeka Summer, ampak le druge MySpirit vonje. Z ekipo so se za takšen korak odločili z željo, da Slovenija bolje spozna celoten MySpirit asortiman. MySpirit by Rebeka in MySpirit by Rebeka Summer sta namreč le sta le dva najbolj prepoznavna parfuma iz celotne ponudbe prve slovenske parfumarne MySpirit, ki pa je parfume iz najboljših francoskih sestavin izdelovala že pred prihodom Rebeke.

S parfumskimi verižicami je tako poskrbela, da Slovenke nanjo ne bomo pozabile tistih nekaj mesecev, ko se bo popolnoma posvetila družini. »Vsekakor ne boste, saj smo odlične novosti začrtali že precej vnaprej in bomo vztrajno presenečali tudi v bodoče!«, je še zaupala.

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.