LIFESTYLE Z NASLOVNICE

Na obisku v pekarni Hov Hov

Zakaj bi bile vse kulinarične dobrote rezervirane le za nas, ljudi? V pekarni Hov Hov skrbijo za zadovoljne želodčke naših štirinožnih ljubljenčkov.

Naš ekipa je obiskala vedno bolj priljubljeni butik v središču Ljubljane, na Nazorjevi, nasproti hotela Slon. Tam pridejo na svoj račun vsi pasji sladokusci, in moram priznati, da je večina jedi videti tako slastno, da bi jih tudi poskusila (v nasprotju s kakšno lepo smrdečo konzervo s pasjo hrano). Ideja o pasji pekarni je nastala v Mariboru, odprla jo je Nastja Verdnik, od tedaj pa lahko poslovalnice najdete tudi v Zagrebu in Beogradu. Mi smo obiskali butik v Ljubljani.

V Pekarni Hov Hov vas najprej prijazno pozdravi Jaka, zelo lepo vzgojen kužek, ki velja za nekakšno maskoto trgovine. Med fotografiranjem je potrpežljivo poziral in z enim očesom pazil na obljubljeno nagrado – pasji piškot. Pasja hrana že dolgo ni več omejena samo na brikete, konzerve in kakšne priboljške.

Pravzaprav je v ponudbi toliko dobrot, da morate zares vedeti, kaj iščete, sicer imate težavo. 🙂

V Pekarni Hov Hov pa so šli še korak dlje. V ponudbi se tako najdejo celo veganske jedi za kužke in torte (veliko imajo naročil za cele torte, ki jih kužki dobijo za rojstni dan). Pravzaprav je v ponudbi toliko dobrot, da morate zares vedeti, kaj iščete, sicer imate težavo. 🙂

Tako na primer ponujajo mesne, brezmesne, ribje in dietne piškote. Vsi so iz prvovrstnih sestavin, ki so primerne tudi za človeško uporabo. Uporabljajo le najboljše sestavine, brez dodanih soli in sladkorja, konzervasnov, ojačevalcev okusa in umetnih barvil. Pasjo torto vam spečejo tudi v dveh nadstropjih ali v obliki srčka, narejene pa so iz mesa in zelenjave. Prav tako na kakovost pazijo tudi pri lično zapakiranih priboljških, ki ih izdelujejo ročno! Poleg dobrot, ki jih pripravljajo sami, pa ponujajo tudi kakovostno pasjo hrano, igrače in dodatke.

Foto: Peter Irman

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.