LIFESTYLE Z NASLOVNICE

Na obisku v pekarni Hov Hov

Zakaj bi bile vse kulinarične dobrote rezervirane le za nas, ljudi? V pekarni Hov Hov skrbijo za zadovoljne želodčke naših štirinožnih ljubljenčkov.

Naš ekipa je obiskala vedno bolj priljubljeni butik v središču Ljubljane, na Nazorjevi, nasproti hotela Slon. Tam pridejo na svoj račun vsi pasji sladokusci, in moram priznati, da je večina jedi videti tako slastno, da bi jih tudi poskusila (v nasprotju s kakšno lepo smrdečo konzervo s pasjo hrano). Ideja o pasji pekarni je nastala v Mariboru, odprla jo je Nastja Verdnik, od tedaj pa lahko poslovalnice najdete tudi v Zagrebu in Beogradu. Mi smo obiskali butik v Ljubljani.

V Pekarni Hov Hov vas najprej prijazno pozdravi Jaka, zelo lepo vzgojen kužek, ki velja za nekakšno maskoto trgovine. Med fotografiranjem je potrpežljivo poziral in z enim očesom pazil na obljubljeno nagrado – pasji piškot. Pasja hrana že dolgo ni več omejena samo na brikete, konzerve in kakšne priboljške.

Pravzaprav je v ponudbi toliko dobrot, da morate zares vedeti, kaj iščete, sicer imate težavo. 🙂

V Pekarni Hov Hov pa so šli še korak dlje. V ponudbi se tako najdejo celo veganske jedi za kužke in torte (veliko imajo naročil za cele torte, ki jih kužki dobijo za rojstni dan). Pravzaprav je v ponudbi toliko dobrot, da morate zares vedeti, kaj iščete, sicer imate težavo. 🙂

Tako na primer ponujajo mesne, brezmesne, ribje in dietne piškote. Vsi so iz prvovrstnih sestavin, ki so primerne tudi za človeško uporabo. Uporabljajo le najboljše sestavine, brez dodanih soli in sladkorja, konzervasnov, ojačevalcev okusa in umetnih barvil. Pasjo torto vam spečejo tudi v dveh nadstropjih ali v obliki srčka, narejene pa so iz mesa in zelenjave. Prav tako na kakovost pazijo tudi pri lično zapakiranih priboljških, ki ih izdelujejo ročno! Poleg dobrot, ki jih pripravljajo sami, pa ponujajo tudi kakovostno pasjo hrano, igrače in dodatke.

Foto: Peter Irman

Facebook

Na Skrivni večerji, ki je na Valentinovo v Gledališče Glej potekala pod taktirko Ivo Tomsic in Željka Bohar, smo uživali tudi mi😋👨‍🍳👩‍🍳. Z vami delimo nekaj utrinkov in jedilnik😀

Vina Kraljica Torterija Sorbara Steak House Skrivna večerja
#acquapanna #sanpellegrino #underberg

Pozdrav iz kuhinje
Penina Kraljica brut rose (100 % pinot noir)

Slovenska postrv, rdeča in rumena pomaranča, prekajen kaviar, rdeča pesa, zeleno jabolko, smrekovo olje, okisana vrtnica
Penina Kraljica brut rose

Hobotnica, rdeča omaka iz morskih sadežev
Pinela

Rebra slovenskega black angusa (vzrejen v Kamniku), cvetača, rumenjak, sveži istrski tartufi
Kraljica črna (50% merlot in 50% barbera))

90 dni starano slovensko govedo, solkanski radič, kostni mozeg, ragu iz jadranskih škampov
Merlot (posebna polnitev samo za Skrivno večerjo)

Underberg

Ljubezenski trikotnik (Željka Bohar)
Gel iz limone in limete, makova hrustljava podlaga, vanilijeva krema z makom, pena iz malin
Kraljica Sladka (laški rizling, suhi jagodni izbor)

Ivo Tomsic Sorbara Steak House Željka Bohar Torterija Vina Kraljica Gledališče Glej
#skrivnavecerja #acquapanna #sanpellegrino #underberg
Foto: Peter Irman
... Preberi večPreberi manj

Oglej si na Facebook