DOGODKI

Kako lahko lase hkrati ščitite in barvate?

 L’Oréal Professionnel je predstavil nov sistem za krepitev strukture las, ki je posebej zasnovan za frizerje in se uporablja pri vseh tehničnih storitvah, kot so beljenje in barvanje.

Sistem SMARTBOND, zasnovan in preizkušen v sodelovanju s kar 12 vrhunskimi mednarodnimi strokovnjaki za barvanje las, predstavlja rešitev za vse ženske, ki še vedno oklevajo pri odločitvi za barvanje las, ter za tiste, ki sploh ne oklevajo in si želijo redno spreminjati svojo barvo ter tako slediti modnim trendom!

Tako kot mejkap je za mnogo žensk tudi barva las postala nov modni dodatek. Iskanje barv na Googlu je v izjemnem porastu – od pastelnih barv do Bronde in Sun-kissed barvnih odtenkov. V letu 2016 lahko menjate svojo pričesko in ostajate v barvnih trendih ter obenem ščitite svoje lase zahvaljujoč SMARTBONDU.

ZASNOVANO ZA FRIZERJE IN USTVARJENO V SODELOVANJU Z NAJVEČJIMI STROKOVNJAKI ZA BARVANJE LAS NA SVETU

SMARTBOND predstavlja sistem krepitve las.  To je formula, ki ščiti in krepi vse lasne vezi pri vseh tehničnih storitvah. Pri snovanju SMARTBOND  storitve smo pri L’Oréal Professionnel izbrali 12 mednarodno uveljavljenih strokovnjakov za barvanje las, ki so sodelovali že v začetni fazi razvoja izdelka. Med njimi so ameriški strokovnjak za barvanje las Johnny RAMIREZ, Francoz Frederic MENNETRIER in Kanadčan Matthew COLLINS, ki so del skupine L’Oréal Professionnel 2016 International Hair Artists Glam Team. SMARTBOND  je tako optimalno prilagojen procesu barvanja:  brez razlike v teksturi, ni potrebe po povečevanju stopnje oksidanta in predvsem brez dodatnega časa obdelave za frizerja.

KAKO DELUJE?

Sistem SMARTBOND je sestavljen iz 3 izdelkov: prva dva se uporabljata v salonu, tretji pa je namenjena za domačo nego. SMARTBOND je zelo enostaven za uporabo, deluje v kombinaciji z vsemi L’Oréal Professionnel izdelki za barvanje ter posvetlitvenimi izdelki.

SMARTBOND je negovalni dodatek, pomemben zaradi učinkovitega delovanja na poškodovane lasne vezi, saj jih med procesom barvanja ali svetlenja  ščiti in krepi. Omili oksidativni stres ter nevtralizira ostanke belila v laseh, vezi so okrepljene, proteinska struktura las zaščitena.  Po procesu barvanja ali svetlenja pa poskrbi za obnovo slabih vezi.

Vse kar mora frizer storiti je, da  vključi SMARTBOND korak 1  v zmes barve ali posvetlitveno zmes. Po končanem postopku barvanja ali povsetljevanja se uporabi SMARTBOND korak 2. SMARTBOND  korak 3 pa je namenjen za domačo nego barvanih ali posvetljenih las. Tako enostavno!

S trendovskih izgledov. L’Oréal Professionnel je uradni partner Pariških tednov mode, prisoten pa je tudi v zakulisju tednov mode v New Yorku, Londonu in Milanu. L’Oréal Professionnel frizerji so edini strokovnjaki, ki zmorejo neposredno in trajno preoblikovati lase ter v vsaki ženski odkriti lepoto.

Dogodka v Ljubljani se je udeležila tudi naša ekipa, fotografije si lahko ogledate spodaj:

 

 

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.