LIFESTYLE

Havaianas slavijo ljubezen z motivom Popaja in Olive

Najbolj znane in priljubljene, te na videz navadne japonke, prinašajo pridih avanture in neverjetne zgodbe, ki je osvojila Brazilijo in kasneje še ves svet.

Nastale davnega leta 1962 na temeljih tradicionalnih japonskih natikačev zori, so dobile ime po portugalski izgovorjavi imena Havaji. Ti vzdržljivi in prilagodljivi sandali so postali obvezna obutev Brazilcev.

Brazilci obožujejo Havaianas japonke, nosijo jih neglede na družbeni status in položaj. Položaj blagovne znamke je opredeljen v kulturni identiteti države, kar potrjuje dejstvo, da je bil par Havaianas japonk vključen v potrošniško košarico, s katero se je v Braziliji merila inflacija. Svoje začetno pojavljanje v drugih državah in mednarodno širjenje je znamka začela popolnoma spontano – turisti in obiskovalci Brazilije so jih nosili v svoje države kot spominke in darila, kar je blagovno znamko spodbudilo, da se razširi v Evropo, Avstralijo, ZDA, na Filipine in drugam po svetu.

Par Havaianas japonk je bil vključen v potrošniško košarico, s katero se je v Braziliji merila inflacija.

Danes dobro poznana oblika, ki v misli največkrat prikliče poletje in brezskrbnost, se je postopoma razvila iz originalnih japonk, ki so bile na razpolago v samo dveh barvah. Do danes je Havainanas razvil preko 30 modelov v nešteto barvah in potiskih, tudi v sodelovanju z imeni visoke mode kot so Missonija, Liberty, Charlotte Olympia in mnogimi drugimi.

V letu 2017, znamka Havaianas predstavlja številne nove linije in sodelovanja, ki prinašajo brezskrben brazilski duh v vsa področja vašega življenja. Poleg poznanih in patentiranih gumijastih japonk, bo Havaianas primerno predstavil tudi „crossover“ sandale, modne espadrile, športne copate in dežne škornje v živahnih barvah.

Havaianas slavi vse oblike ljubezni 

Havaianas so pravkar razkrili svojo posebno kolekcijo za 14. februar, dan zaljubljencev. Valentinova linija – zagotovo težko pričakovana in zanesljivo hit – predstavlja tri motive, ki bodo gotovo navdušili prav vsakogar.

Vsem znanima zaljubljencema Popaju in Olivi se je letos pridružil še Bluto, Olivin, večni snubec, ki neprestano tekmuje z mornarjem. Kolekcija prihaja ravno v času, ki nam kaže, da lahko ljubezen obstaja v veliko oblikah in kombinacijah in se prav takšno tudi slavi.

Ekipa se pojavlja v dveh “Havaianas Top” modelih. Na enem najdete Popaja mornarja ali njegovega tekmeca, mišičnjak Bluto. Oliva krasi “Slim model”, s tanjšim paščkom.

 

 

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.