DOGODKI

Aura Botanica: Naravna nega las

Ko moč narave postane prijetna izkušnja: Kérastase je uporabil poživljajočo energijo narave in ustvaril linijo Aura Botanica, ki prestavlja meje za popolnoma novi pogled na naravno nego – ko moč narave postane prijetna izkušnja. Predstavitve se je udeležila tudi naša ekipa.

Ženskam ta linija ponuja  učinkovito nego za okrepitev stanja njihovih nevitalnih las. Povečana senzoričnost ponudi občutek lahkotnih las, brez ostankov in obtežitve. Bleščeči, žareči lasje, ki so se prebudili v svoji naravni lepoti. Vse formule imajo več kot 97% sestavin naravnega izvora. Aktivne sestavine so pridobljene odgovorno. Vse formule so v povprečju 97% biorazgradljive. Brez silikonov.

S pomočjo Kérastase-ove prebojne tehnologije in novih pionirskih pristopov do naravne nege las. Naravne učinkovine z dokazanim delovanjem na laseh nudijo 48 ur* nege, 72 urno* zaščito proti vlagi in razmršenim lasem, 4x več sijaja*.*inštrumentalni test po uporabi šampona, nege in koncentrata Aura Botanica. Vsi izdelki so prijetne teksture in lepo dišijo. Izkušnja v salonu poteka posebej prilagojenim ritualom, ki ga lahko obudimo v domačem okolju z izdelki za nego las doma. Zadovoljstvo je še večje, saj je uporabljeno kokosovo in arganovo olje rezultat odgovorne pridelave.

Foto: Peter Irman

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.