DOGODKI

Aura Botanica: Naravna nega las

Ko moč narave postane prijetna izkušnja: Kérastase je uporabil poživljajočo energijo narave in ustvaril linijo Aura Botanica, ki prestavlja meje za popolnoma novi pogled na naravno nego – ko moč narave postane prijetna izkušnja. Predstavitve se je udeležila tudi naša ekipa.

Ženskam ta linija ponuja  učinkovito nego za okrepitev stanja njihovih nevitalnih las. Povečana senzoričnost ponudi občutek lahkotnih las, brez ostankov in obtežitve. Bleščeči, žareči lasje, ki so se prebudili v svoji naravni lepoti. Vse formule imajo več kot 97% sestavin naravnega izvora. Aktivne sestavine so pridobljene odgovorno. Vse formule so v povprečju 97% biorazgradljive. Brez silikonov.

S pomočjo Kérastase-ove prebojne tehnologije in novih pionirskih pristopov do naravne nege las. Naravne učinkovine z dokazanim delovanjem na laseh nudijo 48 ur* nege, 72 urno* zaščito proti vlagi in razmršenim lasem, 4x več sijaja*.*inštrumentalni test po uporabi šampona, nege in koncentrata Aura Botanica. Vsi izdelki so prijetne teksture in lepo dišijo. Izkušnja v salonu poteka posebej prilagojenim ritualom, ki ga lahko obudimo v domačem okolju z izdelki za nego las doma. Zadovoljstvo je še večje, saj je uporabljeno kokosovo in arganovo olje rezultat odgovorne pridelave.

Foto: Peter Irman

Facebook

Na Skrivni večerji, ki je na Valentinovo v Gledališče Glej potekala pod taktirko Ivo Tomsic in Željka Bohar, smo uživali tudi mi😋👨‍🍳👩‍🍳. Z vami delimo nekaj utrinkov in jedilnik😀

Vina Kraljica Torterija Sorbara Steak House Skrivna večerja
#acquapanna #sanpellegrino #underberg

Pozdrav iz kuhinje
Penina Kraljica brut rose (100 % pinot noir)

Slovenska postrv, rdeča in rumena pomaranča, prekajen kaviar, rdeča pesa, zeleno jabolko, smrekovo olje, okisana vrtnica
Penina Kraljica brut rose

Hobotnica, rdeča omaka iz morskih sadežev
Pinela

Rebra slovenskega black angusa (vzrejen v Kamniku), cvetača, rumenjak, sveži istrski tartufi
Kraljica črna (50% merlot in 50% barbera))

90 dni starano slovensko govedo, solkanski radič, kostni mozeg, ragu iz jadranskih škampov
Merlot (posebna polnitev samo za Skrivno večerjo)

Underberg

Ljubezenski trikotnik (Željka Bohar)
Gel iz limone in limete, makova hrustljava podlaga, vanilijeva krema z makom, pena iz malin
Kraljica Sladka (laški rizling, suhi jagodni izbor)

Ivo Tomsic Sorbara Steak House Željka Bohar Torterija Vina Kraljica Gledališče Glej
#skrivnavecerja #acquapanna #sanpellegrino #underberg
Foto: Peter Irman
... Preberi večPreberi manj

Oglej si na Facebook