HRANA&PIJAČA

Prebudite brbončice na Tednu restavracij v najmodernejši istrski restavraciji Istrian Tapas.

Marko Gorela, glavni chef kuhinje Istrian Tapas, ne samo ob Tednu restavracij, ampak vse leto ustvarja v sožitju s pristno istrsko naravo.

Kako? Z lokalnimi proizvajalci začimb, surovin, zelenjave, z rejci istrskega goveda in piranskega brancina. Tako zelo si želi, da preko grižljajev spoznate Istro, da je pripravil tudi poseben menu za vegane in k sodelovanju povabil lokalnega proizvajalca tofuja. In da bo kulinarično potovanje po moderni Istri zabavno in kreativno, vas že od daleč pozdravljajo izvirni menuji. Menu NICE to MEAT you maha ljubiteljem mesa in se veseli snidenja, ribji menu SEA you LATER vas že zdaj vabi k ponovnemu obisku (zagotovo se boste želeli vrniti), med tem ko veganski menu piše slavo življenju – VIVA las VEGAN. Izberite tistega, ob katerem vam srce najbolj poskoči!

Okusite delček Istre, okusite delček narave v Tednu restavracij med 10. in 19. marcem. Da ne boste na plaži tisti, ki ne boste vedeli, o čem se pogovarjajo vaši prijatelji, hitro pokličite na 05/692-90-01 in si zagotovite najlepši pogled na morje ali pošljite elektronsko sporočilo na booking@lifeclass.net in si rezervirajte kulinarično popotovanje z okusom moderne Istre s pridihom španskega temperamenta.

 

NAPOTKI ZA KULINARIČNO POTOVANJE V ISTRIAN TAPAS

  1. Ste v središču Portoroža. Tu je največja koncentracija negativnih ionov na Obali. Ti negativni ioni krepijo imunski sistem, izboljšujejo počutje in razstrupljajo telo. Zato dvakrat globoko vdihnite.
  2. Nasmehnite se. Vstopite v najsodobnejšo istrsko restavracijo, kjer vas čaka lokalna in tradicionalna kulinarična ponudba s pridihom sodobnega. Barvite mize in stoli vas vabijo, da si izberete svoje mesto.
  3. Sedite. Sprostite se. Vdihnite še nekaj negativnih ionov in med najbarvitejšimi istrskimi grižljaji izberite svojega. Če je odločitev pretežka, za nasvet vprašajte natakarja. Morda imate srečo in vam zgodbo kulinaričnih mojstrovin predstavi kuhar Marko Gorela.
  4. Uživajte. Prebudite v sebi slednjo brbončico in zaplavajte v morje okusov. Predajte se domačim, lokalnim specialitetam, ki so bile pripravljene posebej za vas s srcem in z dušo.
  5. Nazdravite. Pustite se razvajati in si naročite kozarček vina, da bo istrsko popotovanje v Istrian Tapas nepozabno. In da se boste kmalu vrnili.

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.