DOGODKI

Ženska, ki zna uživati, je privlačna!

Ko se ženska počuti udobno v svojem telesu, to občuti vsak, ki je v njeni bližini. To se prepozna v načinu, kako se giblje. V načinu, kako govori. V njeni mimiki. V siju v njenih očeh. V energiji, ki jo oddaja.

Nedolgo nazaj sem gledala zanimivo predavanje moškega, ki dela večinoma z moškimi in je strokovnjak na področju odnosov in intimnosti, Johna Winelanda-a. Prispevek, ki je temeljil na njegovih dolgoletnih izkušnjah in raziskavah je povzel glavne točke tega, po čem moški hrepenijo pri ženskah. Govor je bil namenjen nam, ženskam. Ena izmed ključnih področij, ki jih je postavil v ospredje, je bilo prav odnos žensk do naših teles in način gibanja. Nagovoril nas je:

»Najdi način, da se gibaš.

Najdi način, da giblješ svoje telo.

Manj usmerjenega vodenja, več svetega plesa.

Dovoli nam videti vesolje skozi tvoje telo. Dovoli nam videti ocean v tvojih bokih. Nebo v tvojih očeh. Luč skozi tvoje prste.

Tvoje gibanje moškega neguje.

Upočasni se. Govori počasneje. Gibaj se počasneje in z zavedanjem.

Zapomni si, da moškega tvoje gibanje navdihuje in ga vodi k globljem namenu. Navdihne ga k duhovni odprtosti. K očaranosti.

Torej, ko pripravljaš skodelico čaja in je moški ob tebi, se zavedaj, da lahko način, kako se pri tem gibaš, spremeni njegov dan.«

Ženske se premalo zavedamo, da naše gibanje izraža nas same. Da pove ogromno o nas. O tem, kako globoko se poznamo. Koliko se cenimo. Koliko smo v stiku s sabo. Koliko in kakšna je energija v nas. Kaj čutimo. Koliko poznamo svoje telo in ali smo v stiku z njim. Kakšen je naš odnos do telesa in do nas samih. In nenazadnje, ali znamo uživati v svojem telesu in življenju. Ni pa samo telo tisto, ki določa nas ali našo privlačnost. Seveda ne! Pomembno vlogo igra naš odnos do življenja. Naša sposobnost živeti polno in v stiku s sabo.

Ženske se premalo zavedamo, da naše gibanje izraža nas same. Da pove ogromno o nas. O tem, kako globoko se poznamo.

Nesmiselno in nemogoče je ločevati katerikoli vidik sebe od drugega. Pomembno, da se zavedamo vseh naših »nivojev« in jih negujemo: telesnega, mentalnega, energetskega in duhovnega. Ženske odražamo privlačnost, ko smo povezane s svojim telesom in dušo in to se prepozna na načinu, kako se gibamo, dihamo, kakšno držo in izraz imamo, kako govorimo. Takrat naravno izžarevamo eleganco, samozavest, avtentično lepoto, naše gibanje pa je skladno, mladostno in harmonično.

Vsega tega se lahko naučimo in izkusimo.

Temu bo namenjen edinstven celodnevni dogodek UTELESI PRIVLAČNOST, v nedeljo, 21.5.2017, v T spot studiu v Ljubljani.

Martina Vrhovnik in Barbara Balažič sta ga zasnovali za ženske, ki se želijo seznaniti s skrivnostmi privlačnosti, čutenja in uživanja.

Vabljene!

Več o tem: www.beyond.si/utelesi-privlacnost

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.