LEPOTA&ZDRAVJE PRIPOROČAMO

Claudia Schiffer s kolekcijo ličil tudi v Sloveniji

Claudia Schiffer v letošnjem letu obeležuje zavidljivih trideset let delovanja v svetu mode in lepote. Obletnico je oplemenitila s posebnim projektom – prestižno kolekcijo ličil Claudia Schiffer Make Up – Claudia’s Beauty Secrets for ARTDECO.

Claudia Schiffer, ki nedvomno sodi med najbolj znane svetovne modne zvezde, je krasila preko tisoč naslovnic, med katerimi so kajpak tudi Time, Rolling Stone in Vogue. V svoji tridesetletni karieri je zastopala svetovno znane modne hiše, kot so Chanel, Dolce & Gabbana, Balmain, Guess, Alberta Ferretti, Yves Saint Laurent, Salvatore Ferragamo, Ralph Lauren, Louis Vuitton in Valentino.

Svet modne industrije jo je odkril pri sedemnajstih letih in v trenutku je postala ena izmed najbolj prepoznanih in zaželenih obrazov v svetu modne industrije. Iz plahe in nerodne najstnice se je razvila v modno zvezdo svetovnega kova.

Trideset let kasneje je s svojimi izkušnjami, znanjem in ljubeznijo do kozmetike, v sodelovanju z nemško blagovno znamko ARTDECO, ustvarila ekskluzivno omejeno kolekcijo Claudia Schiffer Make Up – Claudia’s Beauty Secrets for ARTDECO.

“Ko sem začela delati kot manekenka, sem bila izjemno plaha, saj je bila vsa pozornost usmerjena vame. V trenutku, ko sem bila naličena, pa sem se lahko prelevila v nekoga drugega. Z intenzivnostjo maske je prišla moč igrivosti, zapeljivosti in drznosti. Ob koncu snemanja pogosto nisem mogla verjeti, da sem na fotografijah jaz.” 

Claudia je pri oblikovanju kolekcije izkoristila izkušnje, pridobljene skozi opazovanje dela najboljših umetnikov ličenja, ki so se s čopiči sprehajali po njenem obrazu in s katerimi je sodelovala v svoji bogati karieri. Želela je ustvariti kolekcijo za vse priložnosti, od dnevnih do večernih. Vodilo je brezhiben in moden videz.

“Odraščala sem v Nemčiji, kjer je ARTDECO najbolj prepoznavno in zaupanja vredno ime v svetu kozmetike. Kot otrok sem se z imenom spoznala skozi mamimo toaletno torbico, v katero sem v najstniških letih pogosto segla. Spominjam se modrega senčila za oči, katerega sem si redno ‘izposojala’. Zato je sodelovanje s to blagovno znamko zame še toliko bolj posebno in osebno.” 

Kolekcija Claudia Schiffer Make Up združuje visoko modo in profesionalno kozmetiko, ki je enostavna za uporabo in prepoznavna po modnem rožnatem odtenku in elegantnem zlatem robu.

Izdelki bodo na voljo v petnajstih državah in v spletni trgovini www.claudiaschiffermakeup.com. Tam so na voljo tudi njene lepotne skrivnosti in nasveti za ličenje.

V Sloveniji bodo izbrani izdelki na voljo od oktobra dalje in sicer ekskluzivno v Müller drogerijah.

Facebook

Na Skrivni večerji, ki je na Valentinovo v Gledališče Glej potekala pod taktirko Ivo Tomsic in Željka Bohar, smo uživali tudi mi😋👨‍🍳👩‍🍳. Z vami delimo nekaj utrinkov in jedilnik😀

Vina Kraljica Torterija Sorbara Steak House Skrivna večerja
#acquapanna #sanpellegrino #underberg

Pozdrav iz kuhinje
Penina Kraljica brut rose (100 % pinot noir)

Slovenska postrv, rdeča in rumena pomaranča, prekajen kaviar, rdeča pesa, zeleno jabolko, smrekovo olje, okisana vrtnica
Penina Kraljica brut rose

Hobotnica, rdeča omaka iz morskih sadežev
Pinela

Rebra slovenskega black angusa (vzrejen v Kamniku), cvetača, rumenjak, sveži istrski tartufi
Kraljica črna (50% merlot in 50% barbera))

90 dni starano slovensko govedo, solkanski radič, kostni mozeg, ragu iz jadranskih škampov
Merlot (posebna polnitev samo za Skrivno večerjo)

Underberg

Ljubezenski trikotnik (Željka Bohar)
Gel iz limone in limete, makova hrustljava podlaga, vanilijeva krema z makom, pena iz malin
Kraljica Sladka (laški rizling, suhi jagodni izbor)

Ivo Tomsic Sorbara Steak House Željka Bohar Torterija Vina Kraljica Gledališče Glej
#skrivnavecerja #acquapanna #sanpellegrino #underberg
Foto: Peter Irman
... Preberi večPreberi manj

Oglej si na Facebook