DOGODKI PRIPOROČAMO

Zmagovalna kombinacija Argete Exclusive in Chefa Janeza Bratovža

Ljubljana, 11. oktober –  Argeta Exclusive, prestižna linija najbolj prodajane paštete v Sloveniji, je premierno predstavila novi okus in ekskluzivno sodelovanje. Na večernem dogodku  v restavraciji JB so izbranim gostom razkrili svojo zadnjo mojstrovino, ki je plod sodelovanja s kuharskim velemojstrom svetovnega kova Janezom Bratovžem iz restavracije JB. Ljubitelji kulinaričnih presežkov, predstavniki medijev in kuharski blogerji so prišli na svoj račun in se prepustili degustiranju novega Argeta Exclusive okusa in razvajanju s prefinjenimi gurmanskimi umetninami chefa Janeza Bratovža.

Argeta Exclusive à la JB restavracija združuje na videz nepričakovano. Njen edinstveni okus odlikuje skrbno izbrana kombinacija sestavin, v osrčje katerih izstopata kandirana pomaranča in konjak.  Ekskluzivna receptura je prava poslastica za največje gurmane. Svoje mnenje o novem okusu pa si boste kmalu lahko oblikovali tudi sami, že novembra prihaja na police hipermarketov, supermarketov in bolje založenih trgovin.

Kot je dejal Enzo Smrekar, predsednik uprave Droga Kolinska in idejni oče že osme Argete Exclusive, želi Argeta vedno ponuditi le najboljše, z ekskluzivnim okusom pa ponudi še nekaj prav posebnega. O izzivih sodelovanja z vrhunskimi chefi je razkril, da je »največji izziv skupaj ustvariti sofisticiran recept, ki ga je mogoče uresničiti tudi v široki proizvodnji. Izkušena ekipa Argetinih strokovnjakov je tudi tokrat izjemno dobro sodelovala s chefom Janezom Bratovžem in s ponosom lahko rečem, da Argeta á la JB restavracija odraža prav vse nianse vrhunskega recepta svetovno uveljavljenega chefa Janeza Bratovža. Na novi okus smo vsi zelo ponosni”.  

Foto: Peter Irman

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.