DOGODKI Z NASLOVNICE

Somat gastronomski večer

 Večer, ki v našem spominu ostane še dolgo je večer, kjer se prepletajo dobra družba, hrana in pijača.

Prav to je bil povod za še en nepozaben Somat gastronomski večer, ki ga je zaznamoval topel ambient restavracije Evergreen na Smledniku in večerja z večhodnim menijem, pod katero se je podpisal Mojmir Šiftar. V njej so uživali številni znani obrazi – NeishaJasna in Mike ValeNejc Simšič,Danica LovenjakIryna Osypenko Nemecblogerka Sara Zavernik – The Blondebliss, kulinarična blogerja Simon in Sašo Šketa ter mnogi drugi, ki so uživali v sedaj že tradicionalni Somat večerji.

V objemu narave in topline prijetnega ambienta, v katerem je Somat Gold predstavil svojo izboljšano formulo, so gostje razvajali novih okusov željne brbončicer ter bili deležni nepozabnega doživetja. Chef Šiftar je za začetek, z vonjem svežih planinskih zelišč in meglic, ki so se valile po mizah, goste popeljal v neokrnjeno naravo in svežino vonja. Svežino, ki jo daje izboljšana formula Somat Gold tablet. Meni, ki je prepletal tradicionalne jedi in jesenske okuse je chef zaključil z mešanicami gin tonikov z dodatki zelišč in ostalih svežih sestavin. Za zaključek večera so se tudi gostje pridružili ustvarjanju najboljših gin tonikov po lastnem okusu.

Ker je bil gostitelj večera Somat Gold, so nam predstavili tudi novo in izboljšano Somat tehnologijo, ki so jo ustvarili strokovnjaki Henkla, je sedaj še bolj učinkovita pri odstranjevanju ostankov hrane in bleščečem sijaju posode. Nova tehnologija prodira globoko v trdovratne madeže in zasušene ter zažgane ostanke hrane, ki jih še uspešneje odstranjuje s posode. Somat Gold tablete z močjo 12 funkcij odstranjevanja ostankov, med drugim sedaj odstranjuje tudi zažgane ostanke hrane, brez prehodnega namakanja posode, in je na voljo v drugačnem pakiranju. Tabele Somat Gold so sedaj na voljo v vodotopni foliji, brez potrebe po predhodnem odstranjevanju zaščitne embalaže pred vstavljanjem tablete v pomivalni stroj. Somat Gold gel pa odlikuje edinstveno pakiranje z dvema razdelkoma kombiniranja formule za čiščenje in odmaščevanje z novo formulo globinskega čiščenja. 

Poleg izboljšane formule je Somat tokrat presentil tudi z dizajnom. Somat Gold tablete so sedaj pakirane v novi in bolj prilagodljivi embalaži vrečke s praktičnim zapiranjem in odpiranjem.

Promocijsko sporočilo

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.