DOGODKI PRIPOROČAMO

Sprejem Miss Earth Slovenija 2018

Danijela Burjan se je vrnila domov z zgodovinsko uvrstitvijo Slovenije na lepotnem tekmovanju za Miss Earth 2018

 V mesecu oktobru so se na Filipinih odvijale priprave na izbor Miss Earth, kjer je sodelovalo 87 deklet iz vsega sveta. Naša predstavnica, Danijela Burjan, se je uvrstila v finalni del prireditve ter med 10.000-glavo množico v dvorani Mall of Asia požela buren aplavz, primerljiv le še s Filipinsko in Portugalsko predstavnico. V prvem krogu se je Danijela uvrstila med top 18 finalistk, po izhodu v kopalkah pa celo med top 12, kar je bila tudi njena končna uvrstitev. Filipinci so bili nad našo finalistko tako očarani, da so v njeno čast ustanovili Miss Earth SLAYvenia Fan Club. Čeprav so poznavalci tekmovanja Danijelo uvrščali med sam vrh, je krona pripadla predstavnici Vietnama, katera je sodnike prepričala s svojim okoljskim projektom, ki ga kot ambasadorka opravlja v svoji državi. Miss Earth – Fire je postala Mehičanka, Miss Earth – Water Kolumbijka ter Miss Earth – Air pa Avstrijka.

Danijela je imela v filipinski prestolnici veliko razlogov za slavje. Poleg praznovanja svojega 23. rojstnega dne ter odlične končne uvrstitve (12. mesto), je osvojila še dve zlati in eno bronasto medaljo. Zlati medalji je prejela za zapeto operno pesem na tekmovanju talentov ter za najlepšo in najbolje nošeno večerno toaleto. Bron pa si je prislužila na tekmovanju v kopalkah. S tremi medaljami je bila na koncu tekmovanja uvrščena med tri najboljše tekmovalke v skupni razvrstitvi, kar je za Slovenijo zgodovinska uvrstitev. 

Zmagovalki ter ostalim nosilkam lent so 13. novembra  v Avto Aktiv BMW – salon MINI BTC v Ljubljani pripravili sprejem, Danijela tudi uradno prevzela osebni avtomobil Mini kot glavno nagrado za osvojeni naziv Miss Earth Slovenije 2018.

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.