LEPOTA&ZDRAVJE

Želite vstopiti v poletje brez gub in celulita? (PROMOCIJSKO SPOROČILO)

Naročite se na enkratni preizkus Endospheres terapije obraza ali telesa, ki vam bo pomladil obraz in vidno zmanjšal celulit že pri prvem preizkusu!

Endospheres terapija obraza zgladi gube, redefinira ustnice, dvigne ličnice, zmanjša podočnjake in preoblikuje obrazno konturo. Endospheres terapija telesa povzroči lifting zadnjice, zmanjša videz pomarančne kože, krepi mišice ter hkrati daje občutek lahkih nog. 

Terapija je popolnoma neinvazivna. Deluje na mehanskem principu v obliki satovja postavljenih silikonskih kroglic, ki z vrtenjem povzročajo kompresivno mikrovibracijo v tkivu in tako resetirajo celice. Prerazporedi se maščobno tkivo podkožja. Rotacijsko delovanje terapije deluje kot črpalka, ki loči celulit od odvečnih tekočin in odpadkov ter jih zdrenira iz telesa skozi limfne žleze. Nihanje deluje na mikrocirkulacijo žil in posledično izboljša krvni pretok, stimulirajo se živčni končiči v mišicah, kar povzroči povečanje mišičnega tonusa, lifting zadnjice, ličnic in dvig obrvi.

Izkoristite kar 50-odstotni popust na enkratni preizkus te izjemno učinkovite terapije in se naročite na svoj termin na www.sense-club.com. Za boljši učinek priporočamo paket od 6 do 12 tretmajev s kar 30-odstotnim popustom.

Enkratni preizkus trebuh, noge in zadnjica -50 % = 35,50 eur

Enkratni preizkus obraza -50 % = 30,50 eur

Andreja Freyer

Andreja Freyer

2 komentarja

Kliknite tukaj za pisanje komentarja
  • Pozdravljeni,
    zanima me, kako uspešen je ta tretma za nadlahti in kolikšna je cena tretmaja. Verjetno enaka kot za ostalo.
    Hvala za odgovor.

    • Spoštovani, sem se pozanimala pri ponudniku Sense Welness Klubu in posredujem odgovor: redna cena za tretma za nadlahti je 31 eur. Je zelo uspešen tretma, ker se celulit na nadlahti pojavi kasneje kot na stegnih.

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.