DOGODKI Z NASLOVNICE

Največje druženje dalmatincev v Sloveniji

 Letos poslovalnica Mr. Pet na Celovški v Ljubljani praznuje deseto obletnico. Ob tej častitljivi številki pa je doživela popolno prenovo in postala največja in najpestrejša trgovina za hišne ljubljenčke v Sloveniji.

Mr. Pet je ob tej prelomnici poskrbel za pravi pasji spektakel. Organizirali so največje srečanje dalmatincev v Sloveniji pod taktirko Jasne Kuljaj, ki se je kot voditeljica za en dan prelevila v ‘prijazno’ Cruello de Vil. Tako je Celovška prekipevala v znamenju belo-črnih odtenkov in tisočerih pikic, nova trgovina pa je za vse skrbnike hišnih ljubljenčkov ponudila prav posebno izkušnjo.

Največja trgovina za hišne ljubljenčke v Sloveniji

Prenovljena trgovina Mr. Pet se na Celovški v Ljubljani razprostira na več kot 1300 kvadratnih metrih in ponuja neverjetno nakupovalno zgodbo, ki je za svoje hišne ljubljenčke ne boste našli nikjer drugje. V prenovljeni trgovini vas namreč čaka neverjetna ponudba akvartistike, samostojni oddelek teraristike, pasji butik, razširjen asortima za pse in mačke, da o neverjetno slastnem oddelku surove prehrane za pse in o pasji mesnici sploh ne govorimo.

V Mr. Petu so novo zgodbo pospremili z največjim druženjem dalmatincev v Sloveniji, pozabili pa niso niti na ostale hišne ljubljenčke. Tako so si pravo pasjo revijo dalmatincev ogledali številni mimoidoči, pa tudi tisti, ki so v Ljubljano prišli z namenom – da bi prav njihov dalmatinec postal del največjega druženja. Prireditev je povezovala simpatična Jasna Kuljaj, ki je blestela v preobleki Cruelle, manjkali pa niso niti znani Slovenci s svojimi štirinožnimi prijatelji.

Dan, namenjen štirinožnim lepotcem

Na zabavi pa ni bila na sporedu le pasja revija, temveč je bilo celotno dogajanje posvečeno štirinožnim prijateljem. Tako so se psički lahko posladkali v pasji restavraciji 4Pet, preizkusili Pasji kokos, uživali v proizvodih Royal Canin in Natures Menu ter si privoščili prave priboljške iz pasje pekarne Hov Hov. Za piko na i je poskrbelo brezplačno fotografiranje s hišnimi ljubljenčki, veterinarski nasveti in striženje krempljev, ki so jih ponudili iz klinike in salona Moj Vet.

Ljubljenčki so se pomerili tudi na poligonu in osvojili slastne nagrade, na koncu pa je največjo predstavo dalmatincev zaokrožila slastna torta iz pasje pekarne Hov Hov.

Direktor in eden od lastnikov, Borut Magister, je ob tej priložnosti povedal: »Izjemno sem vesel, da nam je v teh letih, odkar smo na tržišču, uspelo postaviti tako veliko in uspešno zgodbo Mr. Pet, ki z vsakim dnem raste in postaja še bolj prepoznavna. Za takšno zgodbo potrebujemo dober kolektiv in brez naše ekipe te sanje ne bi postale resničnost. Zato sem ponosen na prav vsakega, ki je del naše velike zgodbe o hišnih ljubljenčkih,«je še dejal in pozdravil prav vse psičke in njihove lastnike, ki so se na prireditvi zbrali.  »Brez vas, naših zvestih kupcev, zgodba ne bi bila tako uspešna. Zato upamo, da se boste pri nas vedno dobro počutili.«

 

Foto: Saša Magister, Matjaž Dolenc, Sara Matusin

 

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.